Veel gestelde vragen

 

Ik ben mijn wachtwoord kwijt of vergeten, wat nu?

U kunt op de HSM webiste voor inloggen klikken op wachtwoord vergeten. U ontvangt hierna een e-mail zodat u zelf een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Wie controleert de website?

Het bestuur van de HSM controleert de website en kan informatie verwijderen die niet juist is ingevoerd of niet aan de wettelijke eisen voldoet.

Voldoet de HSM aan alle wettelijke eisen?

Ja, de Stichting werkt nauw samen met de politie Amsterdam en de Koninklijke Horeca Nederland. De website is ook aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Wat is de contributie voor het lidmaatschap?

Lidmaatschap is 150 Euro per hotel per jaar in 2020. In 2021 is een verhoging aangekondigd aangezien dit nooit is gedaan vanaf 2007.

Hoe kan ik mijn hotel aanmelden?

U kunt op de HSM website voor inloggen klikken op aanmelden.

Hoe kan ik mijn informatie en materiaal aanbieden?

Na het inloggen kunt u het vakje melding invoeren aanklikken. Hier vult u alle informatie in en verstuurd de melding. Alle leden ontvangen hierna automatisch een e-mail dat er een nieuwe melding op de website is geplaatst.

 

Wat zijn de voorwaarden aan lidmaatschap?

Alle aanmeldingen worden getoets door het bestuur. Als stelregel wordt gehandhaaft dat alle 3, 4 en 5 sterren hotels in Amsterdam en omstreken lid kunnen worden.

Hoe kan het lidmaatschap worden beindigd?

Als hotel kunt u het lidmaatschap per e-mail opzeggen. Indien u later weer lid wilt worden brengen wij 55 Euro inschrijf- en administratiekosten in rekening. Het bestuur kan het lidmaatschap ook opzeggen indien een hotel zich niet aan de regels houd en/ of zijn financiele verplichtingen niet nakomt.

Kunnen meerdere hotels van bv. dezelfde keten onder één lidmaatschap vallen?

Nee dit is niet toegestaan. Ieder hotel dient zelf een lidmaatschap aan te vragen.

Hoeveel e-mail adressen kan ik opgeven per hotel?

Per hotel kunnen er twee e-mail adressen opgegeven worden die een e-mail ontvangen als er een nieuwe waarschuwing is ingevoerd. Met dit mail adres en een wachtwoord kunnen zij inloggen op de website.

Heeft u een andere vraag?

Vul dan dit formulier in.